CIRKELGYMMET

Söndag 22 januari kl 17.00 - 18.30 är det dags för cirkelgym.

Välkommen du också. Instruktion kl 17.00.

Cirkelgym är enträningsform som passar alla. Du utför alla övningar i din egen takt och med vikt som du bestämmer själv. Det finns instruktör på plats som visar alla övningar.

Cirkelgymmet pågår varje söndag under våren.

Cirkelgym

NU KÖR VI IGÅNG MED CIRKELGYMMET

 Varje söndag 17.00–18.30

(fr.o.m. 11/9)

Detta är en träningsform där maskiner, fria vikter och egen kroppsvikt används. Den är anpassningsbar och du väljer själv tempo och vikt så att det passar just dig!

Fritt för medlemmar 50: - för övriga

Ledare: Finn, Patrik och Elin

Välkommen tillbaka

Välkommen tillbaka till gymmet efter sommar och semester. Många har kanske tränat utomhus med löprundor och cykling. Nu framöver känns det skönt att komma till Gymmet igen. Vi har under hösten ambitionen att köra en gruppträning liknande den vi gjorde i våras. Håll utkik efter startdatum.

Cirkelgym hela våren

Vi fortsätter med cirkelgymmet från och med söndagen den 3 januari 2016 och hela våren. Varje söndag mellan klockan 17.00 och 19.00. Välkommen!

Cirkelgym

Cirkelgym

 

 Varje söndag 17.00–18.30

(t.o.m 13/12)

Detta är en träningsform där maskiner, fria vikter och egen kroppsvikt används. Den är anpassningsbar och du väljer själv tempo och vikt så att det passar just dig!

Fritt för medlemmar 50:- för övriga

Ledare: Finn, Patrik och Elin

 

Välkommen!

Tags: 

Trevlig sommar

Gymmet önskar alla en skön sommar!

Vi finns på Gymmet som vanligt alla söndagar mellan 16 och 18

 

AC på plats

Nu finns den efterlängtade AC:n på plats på Gymmet!

PT på Gymmet

Gymmet hälsar Malin Köhnke välkommen till Gymmet. Malin kommer att bedriva verksamhet som Personlig Tränare från och med årsskiftet. Så här skriver Malin på sin hemsida:

 

Mitt namn är Malin Köhnke och jag har precis startat företaget Köhnkes PT-studio. Jag är utbildad personlig tränare, fystränare, testledare, barn & ungdomstränare, gruppträningsinstruktör inom Indoorwalking, skivstång, cirkelträning och yogainspirerande pass. Jag kommer bedriva min PT verksamhet i Gymmet i Vissefjärda ( Storgatan 31 ) I min roll som Personlig Tränare vill jag kunna hjälpa dig att hitta motivation, hjälpa dig att nå dina mål, kanske behöver du bara hjälp att komma igång, det är då jag finns där för att hjälpa just dig!

Har du några frågor , ring mig gärna, eller skriv ett mail, så ska jag försöka hjälpa dig!

malin.kohnke@hotmail.com

070-0914229

http://ptmalinkohnke.blogg.se/

Årsstatistik

Årsstatistik 2013

Över 10 000 träningspass har vi avverkat på Gymmet under 2013! Strålande bra jobbat alla medlemmar som har blivit fler sedan förra året.

Målsättningen 2014 blir att öka antalet träningspass och sedan hoppas vi att så många som möjligt upptäcker glädjen i att träna.

Gymgruppen

Nytt löpband

Gymmet får ett nytt löpband och nya viktskivor i dagarna!!

Sidor